Autor: Rainer Saad • 25. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sprinti juht: Meil on uued iPhone’id otsa saamas

Telekomifirma Sprint juht Dan Hesse ütles CNBC-le, et suure nõudluse tõttu on neil uued iPhone’id otsa saamas.

„Meil on laovarud otsa saamas,“ ütles Hesse, kelle sõnul on eriti suur nõudlus iPhone 5S-i järele. Hesse sõnul võib suure nõudluse taga olla ka põhjus, et Sprint pakub võrreldes konkurentidega andmesidepakettidele soodsamaid hindu.

Aasta algusest on Sprinti aktsia tõusnud 28% ning pärast seda kui Softbank teatas, et ostab telekomifirmast 78%, on aktsia tõusnud 11%.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755