Autor: Marek Mühlberg • 3. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LG: 100% 15-19-aastastest eestlastest kasutab nutitelefoni

LG Electronics (LG) viis hiljuti läbi uuringu, mis käsitleb mobiili kasutamise harjumusi Baltimaades. Uuringust selgus, et Eestis eelistavad ja kasutavad nutitelefoni kõik 15-19-aastased noored, mis on kogu Baltikumi lõikes kõige silmapaistvam tulemus.

Kõikide vanuserühmade läbilõikes kasutab uuringu kohaselt nutitelefoni aga koguni 52% eestlastest. Selle näitajaga on Eesti Baltikumis nutitelefoni kasutamise aktiivsuselt Leedu järel (57%) teisel kohal. Lätis eelistab nutitelefoni aga vaid 44% elanikkonnast.

Lisaks moodustavad Eestis enam kui pool nutitelefoni kasutajatest mehed (58%). Sama tendents on märgatav ka teistes Balti riikides, kuid suurim protsentuaalne erinevus on iseloomulik Leedule, kus nutitelefoni kasutab koguni 63% meestest.

Juulis 2013 toimunud uuring viidi läbi koostöös uuringuagentuuriga Mindshare. Uuringus osalejad olid vanuses 15+ ja vastanute koguarv oli 1564.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112