Marek Mühlberg • 3. oktoober 2013
Jaga lugu:

LG: 100% 15-19-aastastest eestlastest kasutab nutitelefoni

LG Electronics (LG) viis hiljuti läbi uuringu, mis käsitleb mobiili kasutamise harjumusi Baltimaades. Uuringust selgus, et Eestis eelistavad ja kasutavad nutitelefoni kõik 15-19-aastased noored, mis on kogu Baltikumi lõikes kõige silmapaistvam tulemus.

Kõikide vanuserühmade läbilõikes kasutab uuringu kohaselt nutitelefoni aga koguni 52% eestlastest. Selle näitajaga on Eesti Baltikumis nutitelefoni kasutamise aktiivsuselt Leedu järel (57%) teisel kohal. Lätis eelistab nutitelefoni aga vaid 44% elanikkonnast.

Lisaks moodustavad Eestis enam kui pool nutitelefoni kasutajatest mehed (58%). Sama tendents on märgatav ka teistes Balti riikides, kuid suurim protsentuaalne erinevus on iseloomulik Leedule, kus nutitelefoni kasutab koguni 63% meestest.

Juulis 2013 toimunud uuring viidi läbi koostöös uuringuagentuuriga Mindshare. Uuringus osalejad olid vanuses 15+ ja vastanute koguarv oli 1564.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt