Autor: Rivo Sarapik • 14. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arengufondi nõukogu saab Laari asemel uue liikme

Parlamendi majanduskomisjon esitas arengufondi nõukogu liikme kandidaadiks Reet Roosi

Kui kandidaat leiab riigikogu täissaalis toetust, asub ta arengufondi nõukogu liikmeks Eesti Panga nõukogu esimehe kohale siirdunud Mart Laari asemele, teatas riigikogu pressiteenistus. Arengufondi nõukokku kuulub kaks riigikogu liiget, üheks neist on majanduskomisjoni esimees Kaja Kallas.

Arengufondi nõukogu esimees on Ville Jehe, teised nõukogu liikmed on Tallinna Tehnikaülikooli rektor Andres Keevallik, Tartu Ülikooli rektor Volli Kalm, Tartu Ülikooli Kliinikumi juhatuse liige Mart Einasto, majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts ja rahandusminister Jürgen Ligi.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052