Autor: Ave Lepik • 18. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 lahkuv juht: operaatorid annavad üle jõu käivaid lubadusi

Kaks aastat tagasi, kui leedukas Mindaugas Ubartas Tele2 Eestit juhtima tuli, seadis ta eesmärgiks tuua mobiilioperaator kolmandalt kohalt turuliidriks.

Nüüd jätab Ubartas töö Eestis ja asub tööle Tele2 äridirektorina Kasahstanis, kirjutab Ärileht.

Tema lahkudes on Tele2 turupositsioon endiselt kolmas ja ka majandusnäitajad pole paranenud.

Numbriliikuvuse statistikat vaadates kaotab Tele2 teist aastat järjest kõige rohkem kliente – alates selle aasta algusest on operaatori konkurendi vastu vahetanud üle 11 700 kliendi. Käive langes tänavu esimesel poolaastal mullusega võrreldes 23% ja kasum 31%.

Loe lähemalt tänasest Ärilehest.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052