Autor: Rainer Saad • 21. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Philipsi kasum paranes

Hollandi tervishoiu, valgusseadmete ja tarbeelektroonika tootja Philips teatas täna puhaskasumi ligi kolmekordistumisest. Kasum paranes kogu grupis.

Philipsi kolmanda kvartali puhaskasum tõusis võrreldes möödunud aastaga 105 miljonilt eurolt 281 miljoni euroni ning käive kasvas 3 protsenti 5,62 miljardi euroni. Reutersi küsitletud analüütikud prognoosisid puhaskasumiks 209 miljonit ja käibeks 5,62 miljardit eurot.

„Me jääme pühendunuks oma selle aasta finantseesmärkidele, vaatamata praegusele maailmamajanduse vastutuule jätkumisele,“ ütles Philipsi tegevjuht Frans van Houten.

Ettevõtte kõik kolm äriüksust näitasid võrreldes möödunud aastaga tugevat paranemist. Viimase kahe aastaga on Philips täiustanud tootevalikut ning USA ja Euroopa majanduse mõjudest vähenemiseks on ettevõte laienenud sellistesse arenenud riikidesse nagu India, Venemaa, Hiina, Indoneesia.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755