Autor: Rainer Saad • 24. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ericssoni kasum alla ootuste

Võrguseadmete tootja Ericsson teatas kolmanda kvartali tegevuskasumist, mis oli alla analüütikute ootuste.

Ericssoni kasum enne intresside ja maksude mahaarvamist oli 4,2 miljardit Rootsi krooni (476 miljonit eurot). Reutersi poolt küsitletud analüütikud ootasid kasumiks 4,5 miljardit krooni. Eelmisel aastal oli kasum 3,1 miljardit krooni.

Ka 53 miljardi kroonine käive tuli alla analüütikute ootuste, kes prognoosisid 55-miljardilist käivet. 

„Meie käive on praegu surve alla sattunud,“ ütles Ericssoni juht Hans Vestberg, kes süüdistab selles Jaapani tegevuse langust ning kahe suure projekti aegumist Ameerika Ühendriikides.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052