19. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Analüütik: Twitter suurepärane, kuid ülehinnatud

Twitteri aktsia jälgimist müügisoovitusega alustanud Wunderlich Securitiesi analüütiku sõnul on Twitter suurepärane firma ülehinnatud aktsiaga.

Analüütik Blake Harper määras San Francisco firma aktsia hinnasihiks 34 dollarit ning kirjutas kliendikirjas, et Twitter on suutnud luua tugeva võrgustiku ning head süsteemid viimaks reklaamid tarbijateni.

Küll aga Harper hoiatas, et Twitter on lisaks loonud barjääri uute kasutajate ligimeelitamiseks, kes ei pruugi täpselt aru saada, kuidas mikroblogikeskkond töötab.

"Twitter peab paremini lihtsustama ja kohandama enda toodet, et jõuda uute inimesteni massiturul ja et põhjendada enda kasvuprognoose," kirjutas Harper.

Twitteri aktsia on tänasega langenud 4,4%, 42,0 dollarini. Viimase kahe päevaga on aktsia tulnud 45 dollari pealt alla, mis on osalt seotud ka faktiga, et reedel sai hakata Twitteri aktsiat lühikeseks müüma.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755