Ave Lepik • 21. november 2013
Jaga lugu:

Swedbank uuendas netipanka

Swedbankil valmis internetipanga uuendus, mis laseb klientidel valmistada ette mitu makset ning need ühekorraga ka ära kinnitada.

Swedbanki elektrooniliste kanalite juhi Arno Pae sõnul oli see arendus üks klientide sagedasemaid soove. „Siseriiklikke makseid tehakse meie erakliendi internetipangas üle 2 miljoni kuus. Üle poole makseid tegevatest klientidest teeb üle ühe makse korraga. Nende elu läks nüüd mugavamaks, sest enam ei pea igat makset eraldi kinnitama,“ selgitas Pae.

Pae sõnul lisandus tavalisele siseriikliku makse vormile valik "salvestan", mis salvestab makse maksekorralduste nimekirja. Sealt saab valida, millised maksed korraga kinnitada ning samuti saab e-arved salvestada maksekorralduste nimekirja ning maksta mitu e-arvet korraga.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee