Autor: Ave Lepik • 21. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Swedbank uuendas netipanka

Swedbankil valmis internetipanga uuendus, mis laseb klientidel valmistada ette mitu makset ning need ühekorraga ka ära kinnitada.

Swedbanki elektrooniliste kanalite juhi Arno Pae sõnul oli see arendus üks klientide sagedasemaid soove. „Siseriiklikke makseid tehakse meie erakliendi internetipangas üle 2 miljoni kuus. Üle poole makseid tegevatest klientidest teeb üle ühe makse korraga. Nende elu läks nüüd mugavamaks, sest enam ei pea igat makset eraldi kinnitama,“ selgitas Pae.

Pae sõnul lisandus tavalisele siseriikliku makse vormile valik "salvestan", mis salvestab makse maksekorralduste nimekirja. Sealt saab valida, millised maksed korraga kinnitada ning samuti saab e-arved salvestada maksekorralduste nimekirja ning maksta mitu e-arvet korraga.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112