25. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soome IT-firma töötajad teevad tööl lõunauinakut

Hiina elektroonikatootja Huawei Helsingis asuva teadus- ja arendusüksuse hiinlastest töötajad teevad tavaliselt tööpäeva keskel unepausi.

Mõni magab töölaua ääres, mõni on endale kontorisse välivoodi toonud, vahendab ajakiri Personali Praktik Soome väljaannet Talouseläma. Soomlastest kolleegid ei ole siiski tukastamise kommet omaks võtnud, nii on tukastajate töökohad koondatud ettevõttes ühte piirkonda, et see ei häiriks kogu kollektiivi rutiini. Huawei Hiinas asuvates tehastes on päevauni tavaliseks rutiiniks, kella 13-14 vahel kustutatakse tuled ja kõik töötajad teevad unepausi.

Loe personaliuudiseid maailmast edasi ajakirjast Personali Praktik. Tellijad saavad artiklit lugeda ka veebis: http://pp.aripaev.ee

Autor: Ave Lepik, Kaire Uusen

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755