Autor: Vilja Kiisler • 28. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Priit Vaikmaa: rahast pole puudust

Tänavu suvel Briti mobiiliturundusettevõtte TextMagic Ltd omanikuks saanud Priit Vaikmaa ütles Äripäeva investeerimiskonverentsil oma kogemusele tuginedes, et enamasti pole raha see, millest on puudus.

"Temal oli soov müüa, mul soov osta. Tehing toimus," kirjeldas Vaikmaa TextMagicu ostu Monday Media OÜpoolt. "Kuna endine omanik ei olnud ettevõttes aktiivselt tegev, siis oli tal kasulik müüa," lisas ta.

Vaikmaa ütles, et tehing toimus usalduse peale ja takkapihta veel müüjapoolse finantseeringuga.

Priit Vaikmaale kuuluv Monday Media OÜ omandas Briti mobiiliturundusettevõtte TextMagic Ltd tänavu juunis.

Pikemalt saab investeerimisfoorumil räägitust lugeda esmaspäevasest Äripäevast.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755