Autor: Romet Kreek • 13. detsember 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bitcoin on… Xboxi mäng? iPhone'i äpp?

Enamus ameeriklasi ei tea, mis asi on bitcoin. Mõni arvab, et ju ta siis Xboxi mäng on, vahendab Bloomberg. Mõni jällegi arvab, et see võiks olla iPhone’i äpp.

Enamusel ei ole aimugi, et see on virtuaalraha, millega saab osta kõike alates t-särgist kuni Tesla Motorsi sõidukiteni, selgitas välja Bloomberg National Poll.

6.-9. detsembrini toimunud küsitluses vastas vaid 42% ameeriklastest õigesti, mis asi on bitcoin. 6% küsitletutest leidis, et bitcoin on Xboxi mäng. 6% arvas, et see on iPhone’i äpp. 46% tunnistas, et neil ei ole aimugi, mis see võiks olla.

Bitcoini hind on tänavu tõusnud 80kordseks, kuna selle populaarsus on kasvanud.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052