Autor: Ave Lepik • 7. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valdur Laid värbas oma Soome tiimi Eesti kolleegi

Aprillist Sonera juhiks asuv Valdur Laid kutsus oma tiimi Elioni tehnoloogiaüksuse juhi Kalev Reiljani, kellest saab Sonera tehnoloogiajuht.

Elioni tehnoloogiaüksuse juht ja juhatuse liige Kalev Reiljan hakkab juhtima TeliaSonera Soome organisatsiooni Sonera tehnoloogia valdkonda. Reiljan on Elionis töötanud kuus aastat, neist esimesed neli Valdur Laidi meeskonnas.

"See, mis mind Soneras ees ootab, on päris suur ja keeruline ülesanne, aga samas ka seda põnevam. Tegu on 4,5 miljoni kliendi ja 1,6 miljardi euro äriga, mida on vaja toetada ja Valduri kutse tulla seda juhtima, on minu jaoks väga suur tunnustus," kommenteeris Reiljan. Tema sõnul on ta esimene suur ülesanne tehnoloogiaorganisatsiooni ülesehitamine.

„Kalev oli Elionis neli aastat minu meeskonnas ja ma näen, et tal on just need vajalikud kogemused ja omadused, mida siin Soneras praegu hädasti tarvis on," lisas Laid. 

Reiljan jätkab Elionis märtsi lõpuni. Kes tema asemele asub, pole Elioni sõnul veel teada.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755