Autor: Ken Rohelaan • 5. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestlased Tesla eelisjärjekorras

Elektriautode tootja Tesla Motors pakub eestlastele eelisjärjekorras oma Model S autosid, mille ostust on tellija viimasel hetkel loobunud, vahendas Ärileht.

„Teslal tekib aeg-ajalt autosid, mille väljaostmisest tellija viimasel hetkel loobub, aga mis on reaalselt juba või kohe-kohe valmis. Arvestades Eesti ELMO toetuste skeemi ja minu häid suhteid Tesla inimestega, on nad nõus Model S autosid eelisjärjekorras eestlastele pakkuma, enne kui mujale pakkumise teevad,“ rääkis Eesti esimese Tesla omanik ja siinse fänniklubi eestvedaja Mario Kadastik Ärilehele. Ta lisas, et Tesla realiseerib sellised autod tavaliselt väga kiiresti.

Kadastiku teatel tuleks oma huvist soovitavalt teada anda sel nädalal, sest jutt käib autodest, mille võib kätte saada juba märtsikuus.

Loe pikemalt Ärilehest.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755