Autor: Kadrin Karner • 16. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Cisco tegi korraliku kolmanda kvartali

Interneti võrgutehnoloogiaettevõte Cisco näitas kolmandas kvartalis (lõppes 26.aprillil 2014) korralikku sooritust. Uued turud ja tehnoloogiad aitavasid tulemused taas kasvule pöörata.

Cisco käive oli kolmandas kvartalis 11,5 miljardit dollarit, sellest puhaskasum 2,2 miljardit dollarit ehk 0,42 dollarit aktsia kohta. “Olen meie kolmanda kvartali tulemustega rahul. Meie majandustulemused ületasid eelmises kvartalis püstitatud eesmärke, kuna näitasime selget edasiminekut teel kasvunumbritele. Kogu meie meeskond on keskendunud Cisco tulemuste agressiivsele parandamisele ning me jääme kindlaks oma pikaajalisele eesmärgile olla nr 1 IT-ettevõtte,” ütles Cisco tegevjuht John Chambers.

Cisco majandusaasta esimese üheksa kuu käive oli 34,8 miljardit dollarit, 1,4 miljardit dollarit vähem kui aasta varem. Puhaskasum oli esimesel üheksal kuul 5,6 miljardit dollarit ehk 1,06 dollarit aktsia kohta, samal ajal aasta varem oli puhaskasum 7,7 miljardit dollarit ehk 1,44 dollarit aktsia kohta.

Selle majandusaasta kolmandas kvartalis maksis Cisco dividende 0,19 dollarit tavaaktsia kohta kogusummas 974 miljonit dollarit.

 Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO) on interneti võrgutehnoloogiaettevõte.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755