Autor: Kadrin Karner • 13. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laulu- ja tantsupeo tuletulemine tuleb vaatajateni üle 4G võrgu

Otseülekanne laulu- ja tantsupeo tuletulemisest jõuab vaatajateni üle EMT 4G võrgu EMT Live äpi ja Elioni nuti-TV vahendusel.

Pühapäeval, 15.juunil süüdatakse Tartus suvise laulu- ja tantsupeo tuli, mis liigub sealt läbi kaunite Eestimaa paikade koos kohalike kooride, tantsurühmade ja orkestrite kaasabiga Tallinasse. 20-päevasest tuleteekonnast toimub esimest korda otseülekanne, mille pildi toovad vaatajateni Kultuurikanal ja Balti Filmi- ja Meediakooli tudengid koostöös EMT-ga üle kiire 4G internetivõrgu.

Tule teekonda ja sellele jäävaid sündmusi saab jälgida ise teel olles EMT Live äpis ning selleks sündmuseks avatavas Elioni nutiTV erikanalis Laulupeo TV. Iga päev kell 9-22 on otse-eetris on tule liikumine, selle üleandmise tseremooniad, eelsalvestatud lood kultuurilooliselt tähtsatest paikadest ja õhtused simmanid.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755