Autor: Kadrin Karner • 20. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GALERII: tagasivaade tarkvaraarendajate laulupeole - GeekOut’ile

Möödunud nädala lõpus toimus järjekordne GeekOut, millest võttis seekord osa tervelt 390 inimest.

Kõik 14 konverentsil üles astunud esinejat tulid väljastpoolt Eestit ning tegemist oli rahvusvaheliselt väga tuntud tegjatega Java maailmas. Üks esineja – Venkat Subramanian ja kaks konverentsi vedajat, ZeroTurnaroundi töötajad Simon Maple ja Geert Bavin kuuluvad maailma 150 auväärsema Java tarkvaraarendaja kogukonna liidrite hulka, kandes Java Cahmpion’i tiitlit. 

Kahepäevane konverents koosnes Salme Kultuurikeskuse saalis peetud ettekannetest ning keskuse fuajees olnud demo-alast, kus maailma juhtivad Java valdkonna ettevõtted oma tooteid ja tehnoloogilisi lahendusi demonstreerisid.

Aasta aastalt on GeekOut üha kasvanud. Kui sel aastal oli osalejaid juba 390, siis mullu 354. Üle-eelmisel aastal ja aasta enne seda, oli osalejaid vastavalt 250 ja 100.

ZeroTurnaround ei korralda konverentsi raha teenimise eesmärgil vaid selleks, et tuua kohale maailmatasemel gurud, inspireerida ja harida nii enda töötajaid kui ka ülejäänud Eesti tarkvaraarendajate kogukonda. “Üritame teha tõeliselt ägedat asja, luua konverentsil mõnusat humoorikat, geeky’t õhkkonda - see on pigem selline tarkvaraarendajate laulupidu,” öeldi Ituudistele ürituse korraldusmeeskonnast.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755