Autor: Kätlin Karama • 11. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taxifyd ootab Soomes konkurents

Sügisel tuleb Soomes turule kaks nutitelefoni rakendust, millega saab taksot tellida. Üheks teenusepakkujaks on Soome Taksoliit ning teiseks on Eesti start-up ettevõtte rakendus Taxify, kirjutab Helsingin Sanomat.

Taxify Helsingi piirkonna juht Matti Vaininen märkis, et kuigi rakendus võeti alles hiljuti kasutusele, on sellega liitunud juba kümned Soome taksojuhid. „Hetkel teeme me testsõite. Kliendid saavad teenust kasutada siis, kui teenusega on liitunud piisavalt autosid,“ ütles Vaininen.

Soome Taksoliit võimaldab taksot tellida Taximobi rakenduse kaudu. Taksoliit laseb sügisel käiku enda üleriigilise rakenduse, mis toimib koostöös taksokeskustega.

Taxify on hiljuti laienenud Tallinnasse, Riiasse ja Vilniusesse. Lisaks Helsingile, laieneb teenus samuti Stockholmi, Amsterdami ja Minski. Eestis saab rakenduse kaudu tellida taksosid Tallinnas, Kuressaares, Pärnus, Haapsalus ja Tartus.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755