22. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Interneti SA nõukogu sai uued liikmed

Majandus- ja taristuminister Urve Palo nimetas 19. augustil Eesti Interneti SA nõukogu uuteks liikmeteks Aet Rahe ja Ivar Tallo.

Aet Rahe on Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi riigi infosüsteemide osakonna juhataja, sotsiaaldemokraat Ivar Tallo aga e-Riigi Akadeemia Sihtasutuse asutaja ja nõukogu liige.

Ühtlasi kutsus minister tagasi senise nõukogu esimehe Marika Priske ja nõukogu liikme Lauri Almanni.

Eesti Interneti SA nõukogu liikmetena jätkavad advokaadibüroo Tehver & Partnerid vandeadvokaat ja partner Jaanus Tehver, Siseministeeriumi sisejulgeoleku asekantsler Erkki Koort, Reformierakonna IT-nõunik Mati Leet ja Reaalsüsteemid AS nõukogu esimees Tiit Vapper.

Sihtasutus on valitsuse ning infotehnoloogia ja telekommunikatsiooni liidu asutatud organisatsioon, mille eesmärk on .ee maatunnusega tippdomeeni ja sellega seotud infrastruktuuri haldamine.

Autor: aripaev .ee, Kadri Põlendik

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755