Autor: Merlin Mägi • 26. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elion toob turule Pilveserveri teenuse äriklientidele

Täna jõuab Elioni äriklientideni uus Pilveserveri teenus, mille näol on tegu küll internetis asuva virtuaalserveriga, kuid mis töötab nagu tavaserver.

“Tänaste tehnoloogiliste võimaluste juures ei vaja ettevõtted enam serverite haldusega tegelevat suurt IT-osakonda. Pilveserveri abil on serverid mugavalt ja kiiresti pilvest kättesaadavad ning ettevõtte IT-juht saab keskenduda ettevõtte ärikriitilistele rakendustele ning nende kaasajastamisele,” ütles Elioni IT teenuste juht Endo Viires. “Elioni pilveserveriteenus tähendab, et klient saab äriks vajalikud serverid rentida usaldusväärselt teenusepakkujalt ja tal on samas serverite üle täielik kontroll,” lisas Viires.

OneSpot keskkonnas (OneSpot on ärikliendi pilveteenuseid koondav keskkond, kus neid on mugav hallata) asuv Pilveserver võimaldab kliendil laiendada ja kitsendada serveriteenust tema vajadustele vastavalt ja ükskõik kui tihti, kuna protsess toimub reaalajas otse pilvekeskkonnas. Serveriteenuste häälestamiseks luuakse igale ettevõttele turvalised kontod, mille volitatud kasutajaks saab määrata nii mitu töötajat kui tarvis ning kellest igaühel on oma õigused ja vastutusalad.

Elion hakkab Pilveserveri teenust pakkuma lisaks Eestile ka välisturgudel, kus on võimalik kasutada TeliaSonera grupi tuge ja tehnoloogilist võimekust.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755