Merlin Mägi • 28. november 2014
Jaga lugu:

Pafi tunnustati sotsiaalse vastutustundlikkuse eest

Rahvusvaheline kaubandusajakiri eGaming Review nimetas online-mänge ja spordiennustusi pakkuva ettevõtte Paf sotsiaalselt kõige vastutustundlikumaks teenusepakkujaks internetimängude valdkonnas.

„Oleme tunnustuse üle äärmiselt uhked ning võtame seda kui Pafi juhtpositsiooni äramärkimist vastutustundliku mängimise ja sotsiaalse vastutuse valdkonnas internetimängude teenusepakkujate seas. Usume, et just vastutustundlikkus on väärtus, tänu millele kujunevad pikaajalised kliendisuhted ja tekib lojaalsus mängijate seas. Vastutuse võtmine on osa meie äri kõigist tahkudest,“ sõnas Pafi tegevjuht Anders Ingves.

Spordiennustusportaali Paf.com Eesti piirkonna tegevjuhi Allar Levandi sõnul on internetis meelelahutust pakkuva ettevõtte jaoks selline tunnustus suur asi. “See tähendab, et oleme suutnud välja murda müüdist, et internetimängude ja spordiennustuse võimaluste pakkumine internetis on midagi ebaeetilist. Tegemist on siiski meelelahutusega,” ütles Levandi.

„Tunnustus annab märku ka sellest, et oleme oma tegevuses õigel teel. Töötame jätkuvalt selle nimel, et muuta mängukeskkond veelgi turvalisemaks, vastutustundlikumaks ja nauditavamaks,” lisas Levandi.

Paf kuulutati sotsiaalselt kõige vastutustundlikumaks online-mängude ja spordiennustuste teenusepakkujaks ajakirja eGaming Review auhinnatseremoonial Londonis, 24. novembril 2014. Üritust korraldas maailma juhtiv internetimänge kajastav kaubandusajakiri eGaming Review.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt