Autor: Koit Brinkmann • 27. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeamet: Nortal rikub suhteid

Maanteeameti infotehnoloogia osakonna juhataja Imbi Kivi-Sild ütles Nortali sotsiaalse eksperimendi kohta, et selline "tõestamine" ei paranda ettevõtjate ja riigi suhteid, kuid pakkumuste tagasivõtmise eest avaldatakse Nortalile tänu.

„Usume, et sellisel moel "tõestamine" ei paranda ettevõtjate ja riigi suhteid. Seda kõike oleks saanud palju mõistlikumalt teha ning teineteist austavalt. Ettevõtted, kes ise viitavad olukorrale, kus madalam hind ei ole parim kriteerium, kuid samas sellisel moel seda tõestavad, ei ole avatud partnersuhetele,“ ütles Kivi-Sild Nortali juhatuse esimehe Priit Alamäe Postimehes avaldatud arvamusloo kommentaariks.

Pikemalt saate lugeda Äripäeva veebiportaalist.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755