Autor: Merlin Mägi • 29. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Andrus Järg: esimene ülikoolikraad tasub teha Eestis

TTÜ annab väga hea hariduse, kinnitas Skype Eesti juht Andrus Järg TTÜ Tudengimajja kogunenud parimatele gümnaasiumilõpetajatele.

 „Seda eriti tehniliste erialadel. Kindlasti tasub teha kas praktika välismaal või minna piiri taha vahetusüliõpilaseks, et mõista teistsugust töö- ja rahvuslikku kultuuri. Kuid esimene kraad teha Eestis,“ ütles Järg.

Eesti Energia juht Hando Sutter rääkis, et noorel on oluline mõista, mida ta soovib edasi teha, mille poolest teistest eristutakse ja mis on just tema enda tugevusteks teistega võrreldes. Andrus Järg lisas: „Tööandja ootab siirast tahtmist ja huvi teha tööd.“

Debatil tehtud gallupi tulemusena selgus, et Eestis ülikooli astuda soovib 80,5% vastajatest, välismaale minna plaanib 11,6% ning veel pole otsustanud 7,9%.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755