Autor: Merlin Mägi • 2. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestis arendati uudne VPN lahendus

IT infrastruktuuri ettevõte ByteLife on välja töötanud uudse pideva turvalise ühenduse (VPN) lahenduse ettevõtetele. NetRelink lubab olla ettevõtte sisevõrgus igal ajal ja kõikjal, kus on internetiühendus.

Sertifitseeritud lahendus on mõeldud populaarsele Cisco AnyConnect VPN ühenduse kasutajatele. NetRelink tagab pideva turvalise ühenduse asutuse võrguga, olles samas arvutikasutaja jaoks nähtamatu ja märkamatu. Ühenduse loomine toimub automaatselt ja ei nõua erinevalt tavapärasest VPN (Virtual Private Network)  ühendusest pidevat ühenduse taasloomist ja paroolide sisestamist. Kui NetRelink on kord juba arvutisse paigaldatud, toimib see taustal iseseisvalt edasi, nõudmata arvutikasutajapoolset tähelepanu või sisselogimist.

“NetRelinkiga oleme muutnud sisevõrkude kasutamise oluliselt mugavamaks ja ettevõtetele turvalisemaks," ütles ByteLife`i tegevjuht Janek Gridin. "Kui seni pidid Cisco AnyConnect VPN ühenduse kasutajad arvuti käivitades iga kord uuesti sisevõrku sisse logima, siis NetRelink tagab järjepideva ühenduse. Ettevõtetele annab see kontrolli firma arvutite üle igal ajal ja igas kohas, kartmata sealjuures, et töötaja unustab õigel ajal luua turvalisust tagava VPN ühenduse.”

ByteLife esitleb uut rakendust 7.-11. juunil San Diegos ülemaailmsel IT konverentsil Cisco Live.

2005. aastal asutatud ByteLife on Eesti kapitalil põhinev IT infrastruktuuri ettevõte, mis on spetsialiseerunud ärikriitiliste infosüsteemide haldamisele ja turvamisele. ByteLife'i kliendid on juhtivad pangandus- ja sideettevõtted Põhja- ja Baltimaades.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755