2. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Proekspert kolib suveks Pärnusse

Eestimaine disaini- ja tarkvaraarendusettevõte Proekspert pakub sel suvel oma meeskonnale võimalust teha kaugtööd suvepealinnas ning rentis selleks puhuks alates juunist bürooruumid Pärnu kesklinnas.

Proeksperdi eestvedaja Marko Sverdliku sõnul ei ole tarkvaraarenduses töö ja selle tegemise asukoha vahel juba mõnda aega võrdusmärki. “Leidsime, et suvine Pärnu võiks meie inimestele olla hea keskkond, kus tööd teha ja tipptasemel tarkvara luua. Lisaks tööle pakub Pärnu hulgaliselt võimalusi puhata ja usun, et suvine töökeskkonna vahetus ainult soosib uute heade mõtete realiseerumist inseneritöös,” lisas Sverdlik.

Proekspert rendib kontoriruume Pärnu kesklinnas Munga ärimajas. Proeksperdi peakontor asub Tallinnas Sõpruse puiesteel Eesti esimeses rohelise mõtteviisiga büroohoones. Lisaks on firmal kontor ka Tartus.

AS Proekspert on Eesti kapitalil põhinev tarkvaraarenduse täislahendusi pakkuv ettevõte, fookusega kasutajakogemusel ja disainil. Ettevõte loob tarkvaralahendusi peamiselt tööstus- ja telekomiettevõtetele Skandinaavias ja Eestis.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052