3. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

USS Security võttis kasutusele e-patrulli süsteemi

Alates tänavu juunist on kõigis turvafirma USS Security patrullautodes kasutusel tahvelarvutitel põhinev e-patrulli süsteem, mis võimaldab häiretele kiiremat ning täpsemat reageerimist.

USS Security juhatuse esimehe Meelis Krämanni sõnul on tahvelarvutite laialdane kasutuselevõtt põhimõtteline muutus ja pikk samm paberivaba töökeskkonna poole.

“Kui seni reageeris patrull häirele juhtimiskeskusest saadud telefonikõne peale ja vormistas kohapeal paberakti, siis nüüd liigub sama info elektrooniliselt ja kiiremini. Juba häirele sõites saab patrull tutvuda valvatava objekti iseärasustega ja otsustada parima viisi reageerimiseks,” lausus Krämann.

“Sündmuspaigal jäädvustab USS’i turvatöötaja tahvelarvuti kaameraga olukorra ning vormistab samas ka elektroonse akti, mis on koheselt meie süsteemis olemas ja vajadusel kliendile edastamiseks. Vahejuhtumite fikseerimine võtab kordades vähem aega, muutub samas põhjalikumaks ning hiljem on lihtsam andmeid töödelda,” lisas Meelis Krämann.

Tahvelarvutite kasutuselevõtule eelnes kõigi patrulltöötajate koolitus ning USS’i sisemiste süsteemide uuendamine. Esimeses etapis jagati töötajatele välja 55 tahvelarvutit.

USS Security Eesti AS on Eesti kapitalil põhinev turvaettevõte, kus töötab ligi 1300 inimest üle Eesti.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052