Autor: Merlin Mägi • 16. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Euroopa parima idufirma tiitlile kandideerib 3 Eesti startup`i

Täna ohtul valitakse Londonis toimuval auhinnatseremoonial Euroopa parimad idufirmad ja investorid, kelle seas on ka Eesti päritolu idufirmad Transferwise, Pipedrive ja Wire ning parima ingelinvestori tiitlile kandideerib Jaan Tallinn, teatas Startup Estonia.

Transferwise on idufirmade konkursi The Europas nominentide hulgas kokku kolmes kategoorias: parim finantstehnoloogia startup, aasta kiireima kasvuga startup ning Taavet Hinrikus ja Kristo Käärmann kandideerivad ka parimate start-up-asutajate kategoorias. Aasta kiireima kasvuga start-up’i kategoorias konkureerib veel teinegi Eesti ettevote Wire. Pipedrive kandideerib parima B2B suuna start-up’i tiitlile. Jaan Tallinn on aasta parima ingelinvestori kandidaat seoses ettevotetega DeepMind ja Improbable.io.

Tulemused kuulutatakse välja konkursi leheküljel..

Konkursi facebooki lehekülg

Start-up-maailmas Oscarite kaaluga konkurss The Europas toimub igal aastal ning voitjad selguvad žürii ja valdkonna esindajate hääletuse tulemusena. Üle-eelmisel konkursil tunnistati Transferwise parimaks keskkaalu idufirmade kategoorias ehk vähem kui kolm aastat tegutsenud ettevotete seas.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052