Mait Kraun • 16 september 2015

Facebook saab "dislike"-nupu

Facebook on tööle asunud „dislike“-nupu kallal, mis annab kasutajatele rohkem võimalusi oma meelsust avaldada, vahendab CNBC.

Ettevõtte kaasasutaja ja tegevjuht Mark Zuckerberg avalikustas plaani eile õhtul. „Sajad inimesed on meilt aastaid küsinud „dislike“-nupu kohta. Täna on eriline päev, sest ma saan öelda, et me töötame selle kallal. Oleme lähedal selle kasutuselevõtule,“ ütles ta.

Tegevjuht lisas, et nupu kallal nähakse palju vaeva, sest Facebookist ei taheta teha foorumit, kus inimesed annavad teiste postitustele poolt- või vastuhääle.„See ei ole kogukond, mida me tahame luua. Me ei taha, et inimene avaldab tähtsa sündmuse oma elust ja keegi tuleb ning hääletab selle maha,“ ütles ta.Uus funktsioon võimaldab inimestel aga „väljendada empaatiat oma sõpradele“. Näiteks kui keegi jagab midagi kurba, siis ei pruugi olla kõige mugavam panna sellele postitusele positiivne „meeldib“.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 105
Mari Sarapuu
Mari SarapuuIT konverentside programmijuhtTel: 5372 1821