Autor: Mait Kraun • 16. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Facebook saab "dislike"-nupu

Facebook on tööle asunud „dislike“-nupu kallal, mis annab kasutajatele rohkem võimalusi oma meelsust avaldada, vahendab CNBC.

Ettevõtte kaasasutaja ja tegevjuht Mark Zuckerberg avalikustas plaani eile õhtul. „Sajad inimesed on meilt aastaid küsinud „dislike“-nupu kohta. Täna on eriline päev, sest ma saan öelda, et me töötame selle kallal. Oleme lähedal selle kasutuselevõtule,“ ütles ta.

Tegevjuht lisas, et nupu kallal nähakse palju vaeva, sest Facebookist ei taheta teha foorumit, kus inimesed annavad teiste postitustele poolt- või vastuhääle.„See ei ole kogukond, mida me tahame luua. Me ei taha, et inimene avaldab tähtsa sündmuse oma elust ja keegi tuleb ning hääletab selle maha,“ ütles ta.Uus funktsioon võimaldab inimestel aga „väljendada empaatiat oma sõpradele“. Näiteks kui keegi jagab midagi kurba, siis ei pruugi olla kõige mugavam panna sellele postitusele positiivne „meeldib“.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052