Autor: ITuudised.ee • 22. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Microsoft lasi välja Office 2016 tarkvara

Microsoft avalikustas täna ülemaailmselt uue Office 2016 tarkvara Windowsi platvormile. Pilvepõhise Office 365 juurde kuuluvatest äppidest uuenesid nii Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Project, Visio kui ka Access.

Microsofti Baltikumi juhi Rain Laane sõnul on Office 2016 koos juuli lõpus välja tulnud uue opsüsteemiga Windows 10 kõige terviklikum töötegemise lahendus nii laua-, süle- kui ka tahvelarvutile. “Office 2016 äpid on kasutamiseks lihtsad ja käepärased igal seadmel, olenemata ekraani suurusest, ning võimaldavad mugavalt töötamist ka kontorist eemal,” kinnitas Laane..

Office 2016 sisaldab mitmeid ajakohaseid muudatusi, mis soodustavad meeskonnatöö tegemist. Näiteks on lisandunud dokumentide üheaegne reaalajas redigeerimise võimalus arvuti töölaual avatud Word’is, PowerPoint’is ja OneNote’is. Dokumentidesse on sisse ehitatud Skype, mis lubab jagada ekraani või suhelda teistega otse lahtiolevas dokumendis.Täiustatud on ka Office 365 veebiteenuseid, nagu OneDrive’i pilveruum, ettevõtetele suunatud Skype for Business, kiiresti vajalikku teavet leida aitav Delve, ettevõtte privaatne suhtlusvõrgustik Yammer ning mitmed turvaelemendid. E-posti lahendus Outlook pakub senisest kiiremat otsingusüsteemi ja veendub, et kõikidel kirja saajatel oleks juurdepääs pilve-põhistele manustele, mis on kirjaga kaasa pandud.Meeskonnatööd soodustavatest lahendustest tutvustas Microsoft täna veel näiteks planeerimisabilist Planner ja sisujagamise rakendust GigJam’i, mille abil saab eri allikatest kokku koguda konkreetse projekti või töö jaoks olulise info.Tarkvarapakett Office 2016 on 40 keeles kasutajatele kättesaadav 22. septembrist. Kehtiva Office 365 litsentsi omanikele jõuavad uuendused automaatselt oktoobris.  Uuenduste jaoks peab kasutataval seadmel olema peal Windows 7 või sellest uuem opsüsteem. Office 2016 Mac’ile tuli välja juulis.Uue Office 2016 kohta saab lähemalt lugeda SIIT

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755