14. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Twitteri uus tegevjuht koondab kohe 8% tööjõust

Twitter
Foto: EPA
Napi nädala aja eest Twitteri tegevjuhiks palgatud Jack Dorsey on töökohtade vähendamisega alustanud, vahendab Bloomberg.

Sotsiaalmeedia ettevõte teatas teisipäeval, et kokku koondatakse 8 protsenti kogutööjõust – see on 336 töötajat. Viimasel aastal eri allüksusi reorganiseerinud Twitter pakub tööd 4100 inimesele, selgub ettevõtte veebilehelt.

Twitteri hinnangul läheb restruktueerimine maksma 5-15 miljonit dollarit. Peamised kulud tuleb maksta neljandas kvartalis.

„Me liigume oma tööjõu restruktueerimisega edasi, et me saaksime ettevõtte panna tugevamale kasvurajale,“ ütles Dorsey ettevõtte töötajatele saadetud kirjas.

Autor: Mait Kraun, Äripäeva ajakirjanik

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755