10. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lingvist sai 8 miljoni dollarilise rahasüsti

Lingvisti asutajad Mait Müntel (vasakul esiplaanil) ja Ott Jalakas.
Foto: Meeli Küttim
Keeleõppetarkvara Lingvist sai investeeringu ühelt maailma suurimalt IT-ettevõttelt Rakuten, mille juht tahab panna Jaapani inglise keelt rääkima.

Lingvist kuulutas täna, et saab A-seeria investeeringuna 8 miljonit dollarit ehk üle 7,4 miljoni euro, kirjutab tehnoloogiasait geenius.ee.

Investeeringut juhib Rakuten, teine juhtivinvestor on Eesti Arengufondi investeerimisettevõte SmartCap, lisaks on investoritena kaasas Soome riskikapitalifond Inventure ja Skype’i asutajad Jaan Tallinn ning Geoffrey Prentice.

Mullu sai Lingvist Jaan Tallinnalt, SmartCapilt ja teistelt investoritelt miljoni eurose rahasüsti, nüüdne koostöö Rakuteniga viib aga firma uuele tasemele ja uutele turgudele.

Lingvist on keeleõppeplatvorm, mis läheneb keele õppimisele statistiliselt ning lubab uue keele selgeks õpetada kõigest 200 tunniga.

Lähemalt saab investeeringust lugeda saidist geenius.ee.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755