Autor: Virge Haavasalu • 3. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uberi juht: tahame riigiga suhtlemise lihtsaks teha

Uber Estonia juht Enn Metsar.
Foto: Andres Haabu
Uberi ja maksuameti vahelise koostöö peamine eesmärk on teha riigiga suhtlemine Uberi partneritele-juhtidele võimalikult lihtsaks, ütles Uber Estonia juht Enn Metsar.

Taksoteenust pakkuva Uberi ja maksuameti vaheline koostöö on pilootprojekt, mille käigus töötakse välja ühiselt tehnilised lahendused Uberi partnerite ehk autojuhtide tulusid puudutavate andmete edastamiseks Uberi äpi kaudu maksuametile. "Peamine eesmärk on teha riigiga suhtlemine Uberi partneritele-juhtidele võimalikult lihtsaks," põhjendas Metsar, miks nad on sellisele koostööle läinud.

Ka maksu- ja tolliameti peadirektori asetäitja Egon Veermäe tõi peamise nendepoolse koostöö tegemise põhjusena välja, et tehniliste arenduste kaudu muuta teenust pakkuvale inimesele suhtlemine maksuametiga heas mõttes teisejärguliseks.

Pikemalt saab lugeda Äripäeva veebist.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755