22. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LHV vahendab TransferWise’i makseid

LHV Pank
Foto: Eiko Kink
Uue aasta esimestest kuudest saab TransferWise’i rahvusvahelisi valuutaülekandeid teha LHV mobiilipangast, teatas LHV.

“LHV pangast saab maailma esimene pank, mis pakub TransferWise’i rahaülekandeteenust oma teenusportfellis ja annab klientidele võimaluse säästa teenustasudelt,” ütles TransferWise’i kaasasutaja Taavet Hinrikus. “Näeme, et tulevikus pakub TransferWise oma teenust ka sõnumirakenduste, sotsiaalvõrgustike või e-rahakottide kaudu.”

LHVs töötab üle 250 inimese ja selle pangateenuseid kasutab üle 70 000 kliendi. LHV pensionifondidel on üle 130 000 kliendi.TransferWise on rahvusvaheliste rahaülekannete platvorm, mis põhineb peer-to-peer tehnoloogial. Ettevõtte lõid Taavet Hinrikus ja Kristo Käärmann. TransferWise vahendab kuus üle 700 miljoni euro eest rahaülekandeid, säästes nii iga kuu oma klientidele 30 miljonit eurot.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755