Autor: ITuudised.ee • 20. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EMTst ja Elionist sai Telia

EMTst ja Elionist sai Telia.
Foto: Janika Kuusik, Telia Eesti personaliüksuse direktor
Varem EMT ja Elioni kaubamärke kasutanud Eesti Telekom võttis omaniku järgi kasutusele Telia nime ja brändi.

Septembris 2014 ühinesid tehnoloogiaettevõtted EMT ja Elion emafirma Eesti Telekom alla, soovides pakkuda klientidele valikuvabadust ja võimalust mõlema ettevõtte teenuste kasutamiseks.

Nüüd võtab Eesti Telekom EMT ja Elioni asemel kasutusele emafirma nime ja kaubamärgi Telia, tutvustades täna uusi plaane ka meediale.

"Liitumisel võtsime selge suuna – luua uue põlvkonna IT- ja telekommunikatsiooniettevõte. Kuigi oleme alles selle teekonna alguses, on aeg keerata uus lehekülg Eesti telekommunikatsiooniturul ning tutvustada meie arengu värskeimaid uudiseid: uut nime, nägu ja sellega kaasnevaid suurepäraseid pakkumisi klientidele (märksõnadeks rändlus, internet ja TV)," seisab Telia Eesti juhatuse esimehe Dan Strömbergi allkirjaga pressikutses.

"Ühe ööga said uueks meie majad, autod, esindused ja EMTst ning Elionist üks ühine Telia Eesti", seisab tutvustus ka ettevõtte Facebooki lehel

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052