3. veebruar 2016
Jaga lugu:

Rahvusvahelise suurfirma Tallinna kontoris saab tööd 100 IT-spetsialisti

Foto: Veiko Tõkman

Järgmisel nädalal Tallinnas avatavasse Euroopa suurimate hulka kuuluva integreeritud finantsteenuseid pakkuva ettevõtte arvato Financial Solutions IT-arenduskeskusse plaanitakse värvata 100 IT-spetsialisti.

Arenduskeskuse avavad ülemaailmne tegevjuht Michael Weinreich, Eesti tegevjuht Anges Makk, ettevõtlusminister Liisa Oviir ning Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse juht Hanno Tomberg. Avamise puhul on kohal kõrgetasemeline äridelegatsioon Saksamaalt ja Tallinna Tehnikaülikooli prorektor Tea Varrak, kellega on kavas sõlmida Tehnikaülikooli tudengite praktikavõimalusi loov koostööleping, seisis teates.

Uue keskuse eesmärk on ettevõttele pakkuda IT-tuge ning aidata luua arvato ülemaailmseid süsteeme. Ettevõte plaanib Eestis kolme aasta jooksul värvata kuni 100 IT-spetsialisti.

arvato Financial Solutions on rahvusvaheline finantsteenuste pakkuja ning osa Bertelsmann grupist. Ettevõttel on üle 7000 töötaja 22 riigis ning haldab umbes 10 000 klienti, spetsialiseerudes peamiselt jae- ja elektroonilisele kaubandusele, telekommunikatsiooni, kindlustuse, panganduse ja tervishoiu sektoritele. See teeb ettevõttest Euroopa kolmanda suurima integreeritud finantsteenuste pakkuja.

Tallinn arenduskeskus avatakse 11. veebruaril aadressil Pärnu mnt 102.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt