3. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rahvusvahelise suurfirma Tallinna kontoris saab tööd 100 IT-spetsialisti

Foto: Veiko Tõkman
Järgmisel nädalal Tallinnas avatavasse Euroopa suurimate hulka kuuluva integreeritud finantsteenuseid pakkuva ettevõtte arvato Financial Solutions IT-arenduskeskusse plaanitakse värvata 100 IT-spetsialisti.

Arenduskeskuse avavad ülemaailmne tegevjuht Michael Weinreich, Eesti tegevjuht Anges Makk, ettevõtlusminister Liisa Oviir ning Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse juht Hanno Tomberg. Avamise puhul on kohal kõrgetasemeline äridelegatsioon Saksamaalt ja Tallinna Tehnikaülikooli prorektor Tea Varrak, kellega on kavas sõlmida Tehnikaülikooli tudengite praktikavõimalusi loov koostööleping, seisis teates.

Uue keskuse eesmärk on ettevõttele pakkuda IT-tuge ning aidata luua arvato ülemaailmseid süsteeme. Ettevõte plaanib Eestis kolme aasta jooksul värvata kuni 100 IT-spetsialisti.

arvato Financial Solutions on rahvusvaheline finantsteenuste pakkuja ning osa Bertelsmann grupist. Ettevõttel on üle 7000 töötaja 22 riigis ning haldab umbes 10 000 klienti, spetsialiseerudes peamiselt jae- ja elektroonilisele kaubandusele, telekommunikatsiooni, kindlustuse, panganduse ja tervishoiu sektoritele. See teeb ettevõttest Euroopa kolmanda suurima integreeritud finantsteenuste pakkuja.

Tallinn arenduskeskus avatakse 11. veebruaril aadressil Pärnu mnt 102.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755