Autor: ITuudised.ee • 13. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööd alustab arstiaegade Booking.com

Foto: Andras Kralla
Täna alustab tööd Põhja-Euroopa esimene rahvusvaheline meditsiiniteenuste infoportaal Medihub. Tartus asuva idufirma infoportaalis saab võrrelda Eesti, Läti, Soome, Rootsi, Venemaa ja Inglismaa kliinikute hindu, broneerida arstide juurde vastuvõtuaegu ning lasta endale vajaduse korral organiseerida transpordi ja öömaja.

"Lihtsustatult võib öelda, et Medihub arendab kliinikute Booking.com-i,“ ütlesMedihubi juht Helary Lainjärv. 

Portaali peamine sihtgrupp on küll välisturistid, kuid uuest lahendusest peaksid kasu saama ka Eesti inimesed. „Eesti inimestel tekib esimest korda võimalus võrrelda erinevate kliinikute hindasid ühes kohas ja teha selle põhjal oma valik tasulisi tervishoiuteenuseid pakkuvate kliinikute seas,“ ütles Lainjärv. „Seni pidid inimesed otsima välja esmalt kliinikute kodulehed ja siis ise käsitsi hindu ja teenuseid võrdlema.“Medihubi teenus on patsiendile tasuta. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755