Tööd alustab arstiaegade Booking.com

Foto: Andras Kralla

Täna alustab tööd Põhja-Euroopa esimene rahvusvaheline meditsiiniteenuste infoportaal Medihub. Tartus asuva idufirma infoportaalis saab võrrelda Eesti, Läti, Soome, Rootsi, Venemaa ja Inglismaa kliinikute hindu, broneerida arstide juurde vastuvõtuaegu ning lasta endale vajaduse korral organiseerida transpordi ja öömaja.

"Lihtsustatult võib öelda, et Medihub arendab kliinikute Booking.com-i,“ ütlesMedihubi juht Helary Lainjärv. 

Portaali peamine sihtgrupp on küll välisturistid, kuid uuest lahendusest peaksid kasu saama ka Eesti inimesed. „Eesti inimestel tekib esimest korda võimalus võrrelda erinevate kliinikute hindasid ühes kohas ja teha selle põhjal oma valik tasulisi tervishoiuteenuseid pakkuvate kliinikute seas,“ ütles Lainjärv. „Seni pidid inimesed otsima välja esmalt kliinikute kodulehed ja siis ise käsitsi hindu ja teenuseid võrdlema.“Medihubi teenus on patsiendile tasuta. 

Jaga lugu:
Seotud lood
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 105
Mari Sarapuu
Mari SarapuuIT konverentside programmijuhtTel: 5372 1821