Autor: ITuudised.ee • 13. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööd alustab arstiaegade Booking.com

Autor: Andras Kralla

Täna alustab tööd Põhja-Euroopa esimene rahvusvaheline meditsiiniteenuste infoportaal Medihub. Tartus asuva idufirma infoportaalis saab võrrelda Eesti, Läti, Soome, Rootsi, Venemaa ja Inglismaa kliinikute hindu, broneerida arstide juurde vastuvõtuaegu ning lasta endale vajaduse korral organiseerida transpordi ja öömaja.

"Lihtsustatult võib öelda, et Medihub arendab kliinikute Booking.com-i,“ ütlesMedihubi juht Helary Lainjärv. 

Portaali peamine sihtgrupp on küll välisturistid, kuid uuest lahendusest peaksid kasu saama ka Eesti inimesed. „Eesti inimestel tekib esimest korda võimalus võrrelda erinevate kliinikute hindasid ühes kohas ja teha selle põhjal oma valik tasulisi tervishoiuteenuseid pakkuvate kliinikute seas,“ ütles Lainjärv. „Seni pidid inimesed otsima välja esmalt kliinikute kodulehed ja siis ise käsitsi hindu ja teenuseid võrdlema.“Medihubi teenus on patsiendile tasuta. 

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112