• 05.01.17, 14:24
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Nvidia aktsia tõusis 220%

Kunagi nišifirmana alustanud protsessoritootja Nvidia aktsia hind tõusis möödunud aastal 220% võrra.
Nvidia aktsia tõusis 220%
  • Foto: Pixabay
Nvidia 2016. aasta edu taga võib peamiselt näha kaht asjaolu: tehnoloogiafirma toodetud protsessorid muutusid aina võimsamaks ning ettevõte hakkas juurutama ka muid tehnilisi lahendusi eesotsas Spotiga, mis peaks pakkuma konkurentsi Amazoni Alexale. Tegu on hääljuhtimissüsteemiga, mille alusel saab edastada tehnoloogiavidinatele häälkäsklusi ega pea olema juhitava seadme vahetus läheduses.
Nvidia juht Jen-Hsun Huang tunnistas, et käes on arvutiajastu jaoks kõige põnevamad ajad, kuna paljud ettevõtted tulevad välja uudsete lahendustega.
Nvidia aktsia hind on aastaga tõusnud 220% jagu. Kui möödunud aasta 5. jaanuaril sulgus aktsia hind 32,89 dollaril, siis eile oli hind kerkinud 104,39 dollarini.
Allikas: Äripäev
Autor: Pille Ivask, kaasautor

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele