Autor: ITuudised.ee • 10. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AS Sertifitseerimiskeskus sai uue nime

Foto: SK ID Solutions
AS Sertifitseerimiskeskus muutis oma ärinime ning tegutseb alates sellest aastast SK ID Solutions nime all. Ettevõtte senised tegevusvaldkonnad ja pakutavad teenused ei muutu.

SK võttis uue ärinime kasutusele selleks, et senisest veelgi paremini toetada rahvusvahelistel turgudel tegutsemist.

„Meie eesmärk on pakkuda elektroonilise identiteediga seotud teenuseid ka teistes riikides lisaks Eestile. Senine eestikeelne ärinimi AS Sertifitseerimiskeskus kirjeldas hästi meie esimesi teenuseid koduturul. Kui seoses ID-kaartidega piirdus meie tegevus algselt vaid sertifikaatide väljaandmisega, siis üsna pea alustasime ka toetavate tarkvaralahenduste tegemisega ning uuemad tooted Mobiil-ID ning Smart-ID on juba elektroonilise identiteedi terviklahendused. Kommunikatsioonis oleme juba aastaid Sertifitseerimiskeskuse asemel kasutanud suupärasemat lühendit SK, mis nüüd lõpuks ka ärinimes kajastub,“ ütles SK ID Solutions juht Kalev Pihl.

Viimaste aastate jooksul on SK teenuste portfelli laiendanud ning seadnud eesmärgiks tegutseda ka teistes riikides. Seepärast hakatakse eelmise aasta novembris tutvustatud identifitseerimislahendust Smart-ID pakkuma rahvusvahelistel turgudel juba SK ID Solutions nime alt.

Muudatus puudutab ainult ettevõtte nime. Nii kodulehekülje aadress www.sk.ee kui ka seni pakutavad teenused jäävad endisteks. „Nimevahetusega ei kaasne olulisi muudatusi meie tegevuses. SK ID Solutions hõlmab meie pakutavaid teenuseid paremini ning lihtsustab suhtlust välismaiste partnerite ja klientidega. Meie ettevõtte lühike nimi ja logo – SK – on olemasolevatele klientidele hästi tuttavad ja seetõttu kasutame neid ka edaspidi,“ ütles Pihl.

SK ID Solutions on spetsialiseerunud rahvusvaheliste e-identiteedi lahendustele. Oleme Eesti riigi partner sertifikaatide väljastamisel isikut tõendavatele dokumentidele. Võimaldame erinevate riikide kodanikel e-teenustesse sisse logida ning digitaalallkirju anda. SK ID Solutions teenindab enam kui 600 organisatsiooni, mille hulgas on nii finants-, tervishoiu- kui ka muud era- ja riigisektori e-teenused. Meie teenustel on Eestis üle 600 000 lõppkasutaja.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755