Autor: Marili Niidumaa • 16. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MarkIT skoorib Euroopa meistrite liigas

MarkIT juht Andres Agasild
Foto: Andras Kralla
Järgmisel aastal saavutab MarkIT sihiks võetud eesmärgi teenida 100 miljonit eurot käivet 100 töötajaga. Nüüd tuleb järgmise kümne aasta siht võtta, räägib MarkIT juht Andres Agasild.

Äriplaan 2018 konverentsil esinev Agasild tunnistab, et MarkITit luues lõid nad 10aastase visiooni, mis on suuresti täitunud. "See oli väga julge visioon. Aga nüüd on see reaalsus. Olime viie-kuuekesi tolleaegse ettevõtte keldrikontoris ja mõtlesime olla üle­euroopaline 100 miljoni eurose käibega firma, mis oleks väärt 1,5 miljardit krooni. Täna on see meie argipäev. Nüüd tuleks endalt küsida, kus on MarkIT kümne aasta pärast."

 

Erkki Raasuke, Andres Agasild, Antti Moppel, Paul Oberschneider, Ain Hanschmidt, Rain Lõhmus jpt esinevad Eesti suurimal majanduskonverentsil Äriplaan.

Äripäeva konverents Äriplaan 2018 toimub 28. septembril ning sellel esinevad mõjukad ettevõtete omanikud räägivad oma ootustest ja hirmudest ning äriplaanist aastaks 2018. Pääsmed ja kogu programm on SIIN

Enda suurimast saavutusest, praegu laual olevast väljakutsest ja Eesti majandusele hoo andmise ideest räägib Agasild Äripäevale antud intervjuus.  

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755