Autor: ITuudised.ee • 29. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartusse tuleb arvutimängude inkubaator

Foto: Pixabay
Tartu linna osalusega projektitaotlus "Baltic Game Industry", mis esitati rahastamiseks Interregi Läänemere programmi, osutus edukaks ja selle tulemusena luuakse Tartu Teaduspargi juurde mänguarendusinkubaator.

Tartu linna ülesanne on selle projekti käigus õppida teiste linnade kogemustest, luua Tartu linna ettevõtluse arengukavasse eeldused mänguarenduse valdkonna toetamiseks ning suunata ka riiklikke poliitikaid selles valdkonnas.

Tartu linnapea Urmas Klaasi sõnul toob kaks uudset inkubaatorit, sügisel tööd alustava kosmoseinkubaator ja arvutimängude inkubaator väga tugevat täiendust Tartu ettevõtlusesse. "Anname oma panuse nende uudsete valdkondade arendamisse, et luua Tartusse täiendavat kompetentsi ning uusi töökohti," lisas Klaas.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755