Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev • 20. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IT-hiid sattus Tallinnas raskustesse

Ülemaailmne IT-ettevõte HCL Technologies avamispidu 2015. aastal Ülemiste Citys. Üritust aitas avada tollane Eesti president Toomas Hendrik Ilves.
Foto: Andras Kralla
Poolteist aastat tagasi suure pauguga Tallinna tulnud India IT-kontserni HCL Technologies Ülemiste kontor on tühi ja tööd seal enam ei tehta.

Postimees kirjutab, et ligi seitsme miljardi dollari suuruse aastakäibega India tarkvarafirma avas Ülemiste Citys kontori 2015. aasta lõpus. Nüüd aga seisab kontor tühjana, kuigi nende Eestisse tulekuks tegi suurt tööd ka Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS).

HCLi finantsteenuste valdkonna juht Euroopas Sudip Lahiri rõhutas esimese asjana, et kuigi Tallinna kontor seisab juba aasta algusest tühjana ja ettevõtte tegevus pole käivitunud nii, nagu taheti, ei ole nad Eestist minema kolinud ega kavatsegi seda teha. Praegu polevat ettevõttel lihtsalt tellimusi, mida Tallinna kontorist täita.

Loe pikemalt Postimehest.

Allikas: Äripäev

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755