Autor: ITuudised.ee • 9. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kasutajakogemuse tipud kogunevad Tallinnas

Kasutajakogemuse maailma tipud astuvad 9.-12. novembrini üles Tallinna Ülikoolis toimuval Baltimaade pikima traditsiooniga kasutajakogemuse disaini konverentsil World Usability Day (WUD).

Osalejate ees rulluvad lahti selle valdkonna kümne rahvusvahelise tippkõneleja ja -teadlase teemad kasutajasõbralikest nn elus teenustest ja storytelling’ust kuni automatiseeritud teenuste loomiseni, mis ennustavad inimeste käitumist. 

WUD-il on tänavu rohkelt esinejaid välisriikidest ning rohkem töötubasid kui kunagi varem. Eriline on ka peakõneleja, endine BBC ajakirjanik ja tänane BBC Academy koolitaja Steve Rawling, kelle sulest ilmunud 20 000 lugu annavad väga hea aluse jagada kogemusi, kuidas rumalate vigade tegemist vältida. 

Praktilised presentatsioonid ja töötoad on mõeldud teenuste ja kasutajakogemuse disaineritele, iduettevõtjatele, tooteomanikele, innovatsioonientusiastidele, turundajatele, projektijuhtidele, analüütikutele ja loomevaldkonna asjatundjatele.

Kasutajakogemuse disaini konverents, mida korraldavad Tallinna Ülikool ja IT-ettevõte Trinidad Wiseman, on järjekorras juba kümnes. Tänavuse konverentsi toetajateks on SEB, Tallink, Elisa, Zone Media ja Veebimajutus.ee.

Vaata konverentsi otseülekannet SIIT:

Ajakava

09:00   Registreerimine        

09:30   Avasõnad       

10:00   Froukje Sleeswijk Visser - Design Research in Business

10:30   Stephan Wensveen - The Role of the Prototype in Research Through Design

11:00   Kohvipaus      

11:30   Ana Tajadurea-Jimenez - The Hearing Body

12:00   Aleksander Väljamäe - Neuro-art

12:30   Joel van Bodegraven - Designing Anticipated User Experiences

13:00   Lõuna 

14:00   Kristi Kuusk - Crafting Smart Textile Services

14:30   Lawrence Kitson - Service Design

15:00   Nur Karadeniz - Design at the Heart of Innovation

15:30   Kohvipaus      

16:00   Molly Norris - UX for Growth

16:30   Steve Rawling - Why Smart People Do Stupid Things (and What You Can Do About It)

17:00   Ürituse lõpetamine

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755