Autor: ITuudised.ee • 19. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Häkatonil korrastati ettevõtete veebilehti

veebimajutus.ee partnerihaldur Tõnis Bramanis.
Foto: Erakogu
Veebimajutus.ee korraldas koos teaduspargiga Tehnopol häkatoni „Veebid korda“, kus disaini- ja IT-firmad aitasid üheksal organisatsioonil oma veebilehti korrastada.

„Sageli mõeldakse veebile vaid disaini kontekstis, kuid tegelikkuses on hea veeb siiski eeskätt kasutajasõbralik ja alles siis nägus. Reedene üritus näitas hästi, et tugev veebiagentuur sellest mööda vaadata ei lase ning ka ettevõtjad mõistavad seda,“ ütles veebimajutus.ee partnerihaldur Tõnis Bramanis.

Tema sõnul oskab hea agentuur küsida kliendilt õigeid küsimusi ja pakkuda seeläbi lahendusi, mis aitavad kõige paremini kaasa ettevõtte eesmärkida saavutamisele. 

Tehnopoli äriarenduse osakonna juhi Anu Puusaagi sõnul võib tunduda, et kuna Eesti on mitmete e-teenustega Euroopas liidripositsioonil, siis lihtsamate IT-lahendustega on kõikidel ammugi kõik hästi.

„Sageli see nii siiski ei ole ning näeme üsna sageli veebilehti, mis kasutajat ei kõneta, on ebamugavad või lausa katki Et olukorda parandada, otsustasime koos Veebimajutusega käed-külge-lahenduse kasuks,“ lisas ta.

Reedel koondasid Velvet, Trinidad Wiseman, WebSystems, Voolar Agency, Thorgate, Sahradyan ja BitFiner oma jõud, et aidata Põhja-Eesti Regionaalhaiglal, Ida-Tallinna Keskhaiglal, Cityntelil ja veel kuuel organisatsioonil oma kodulehti kasutajasõbralikumaks muuta.  

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755