Autor: ITuudised.ee • 9. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 esindused hakkasid pakkuma digiallkirjastamist

Foto: Pixabay
Aprillist alates on mitmetes Tele2 esindustes võimalik lepinguid allkirjastada digitaalselt tahvelarvuti abil. Ettevõtte teatel on see samm lähemale täielikult paberivabale esindusele.

Digitaalset allkirjastamist testiti eelmisel nädalal Tallinnas Tele2 Foorumi ja Jõe esindustes. „Uue lahenduse puhul on ootus, et lisaks rohelise jalajälje tõstmisele muutuvad ka meie müügiprotsessid kiiremaks ning loodame näha selle positiivset mõju klientide tagasisides,“ rääkis Tele2 tootedirektor Katrin Aron.

Esialgne tagasiside on tema sõnul olnud positiivne. „Klient ei pea enam ootama, kuni prinditakse lepingut, seda eraldi allkirjastama ning hiljem paberkandjal kodus säilitama. Lepingut on võimalik esinduses rahulikult tahvelarvuti ekraanilt lugeda, nutipliiatsi abil allkirjastada ning kuna see saadetakse kliendi e-mailile, siis sealt ka alati üles leida,“ kirjeldas ta.

Pärast esimese nädala testperioodi alustatakse sarnase lahenduse paigaldamisega ka teistesse esindustesse. Tänaseks on digiallkirjastamise võimekus Tallinnas ka Rocca al Mare ja Mustika esindustes.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755