12. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mobiilse interneti kasutamine väljapool EL-i muutus palju soodsamaks

Foto: Pixabay
Alates eilsest on ligi poolesajas eestimaalaste eelissihtkohas, mis asuvad väljapool Euroopa Liitu, võimalik tarbida mobiilset internetti senisest tunduvalt soodsamalt ja muretumalt.

Telia Eesti rändlusteenuse juhi Helve Rammuli sõnul jõudsid 11. aprillil turule uued interneti nädala- ja päevapaketid, mis pakuvad koguni 45-s eestlaste poolt enimkülastatud välisriigis (väljapool Euroopa Liitu) varasemaga võrreldes palju soodsamat mobiilse interneti kasutamist.

„Uued nädalapaketid sisaldavad kindla tasu (alates 25 euro) eest 1GB ulatuses mobiilset internetti. Nende riikide hulka, kus saab soodsalt ja muretult mobiilset andmesidet tarbida, kuuluvad edaspidi USA ja Venemaa kõrval veel Šveits, Brasiilia, Iisrael, Malaisia, Araabia Ühendemiraadid, Austraalia, Mehhiko, Egiptus jpt. Nädalapakettide koostamisel lähtusime sellest, et keskmiselt on 1GB nädalas säärane maht, mille puhul ei ole vaja mobiilset internetti reisil üldse välja lülitada,“ selgitas Rammul.

Tema sõnul pole varem Eestis olnud nii head rändluspakkumist, mis hõlmaks sedavõrd suurt riikide hulka.

Lisaks uutele nädalapakettidele tuli Telia välja ka soodsate päevapakettidega, mis aitavad kontrollida välisriigis viibides päevast internetikasutust.

„Kui varem oli paljudes välisriikides suhteliselt kallis mahupõhine arvestus, siis nüüd saab populaarsetes sihtriikides nagu Indoneesia, Austraalia, Mehhiko, Puerto Rico, Egiptus ning veel 45 välisriiki palju soodsamalt mobiilset internetti kasutada Päevapaketi näol,“ selgitas Rammul.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755