Autor: Aali Lilleorg • 7. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

1 küsimus: vastab Kirke Saar

Kirke Saar
Foto: Juila-Maria Linna
Aasta tagasi olid nominent konkursil Eesti Mõjukaim IT-juht 2017. Kuidas on aasta möödunud ja milliseid muutusi IT-juhi rollis näed?

Vastab Telia Eesti tehnoloogiadirektor Kirke Saar.

 

Kirke Saar oli nominent konkursil Eesti Mõjukaim IT-juht 2017.

22. mail toimuval IT-juhtimise Aastakonverentsil 2018 "IT-juhi roll muutvas maailmas" selgub järgmine Eesti Mõjukaim IT-juht. Tutvu programmiga ja registreeru SIIN

 

Aasta oli Telia jaoks väga väga kiire ja edukas! Kõige olulisemad sammud olid kindlasti esimene 5G kasutusnäide Eestis Digital Summit raames ja Telia kiire interneti projekt. Samuti see, et 2017 oli aasta, mil DevOps tööpõhimõtted tegelikult ka Telias juurdusid. See oli suur muudatus, mille algatasime 2016 ning inimeste kompetentside muutmine ja uute põhimõtete juurutamine ei juhtu üleöö.

IT-juhtimine on muutumas üha kiiremaks ja innovatsioonikesksemaks. Selleks, et olla pidevalt kursis turul toimuvaga ja reageerida klientide muutunud vajadustele, on vajalik reageerida palju kiiremini. Oleme viimase kahe aastaga oluliselt oma organisatsiooni tugevdanud, et olla kiiremad ja dünaamilisemad.

Loe ka seda: Kirke Saar on Telia Eesti tehnoloogiadirektorina töötanud juba aasta (ilmus 14. mai 2017)

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755