• 09.05.18, 14:28
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Facebook hakkab plokiahela tehnoloogiat kasutama

Facebook teatas teisipäeval, et korraldab ettevõtte erinevate üksuste juhtimise ümber ning alustab plokiahela (blockchain) tehnoloogia kasutamist, vahendab MarketWatch.
Facebook hakkab plokiahela tehnoloogiat kasutama
Esialgselt väljaandes Recode avaldatud uudises kirjutati, et uut blockchaini gruppi hakkab juhtima David Marcus, kes juhtis varasemalt Facebook Messengeri äri. Messenger liidetakse aga Facebooki rakenduse, WhatsAppi ja Instagramiga ning seda hakkab eest vedama praegune tootejuht Chris Cox.
Facebookil saab olema veel kaks suuremat üksust. Esimene üksus tegeleb uute platvormidega ning seda hakkab juhtima Mike Schroepfer. Teine üksus keskendub virtuaal- ja liitreaalsusele, mida hakkab juhtima Javier Olivan.
Facebooki aktsia tõusis eile pärast uudise avalikustamist 0,5 protsenti, 178,9 dollarini.
Allikas: Äripäev
Autor: Mait Kraun, Äripäeva ajakirjanik

Seotud lood

Uudised
  • 23.05.18, 10:29
Zuckerberg Euroopa Parlamendi ees: andmeleke oli viga
“See oli viga,” ütles sotsiaalmeediaportaali Facebook asutaja ja juht Mark Zuckerberg 22. mail Euroopa Parlamendi ees andmeleket kommenteerides.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele