Autor: ITuudised.ee • 14. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas hääljuhitavad seadmed meid aitavad?

GaGa Panda virtuaalne assistent.
Foto: gaga.work
Paljudel tehnoloogiafirmadel on müügil hääljuhitavad seadmed. Mis võimalusi hääljuhtimine täna pakub, mis teenused on Eestis hääljuhitavad ning kuhu areng liigub, räägitakse täna Äripäeva raadios.

Hääljuhtimine on lähituleviku trend. Apple tutvustas oma virtuaalset assistenti nimega Siri 2011. aastal, Amazon enda digiassistenti Alexat 2014. Sarnast toodet pakub ka Google.

Kuidas hääljuhtimine inimesele abiks on ja mis võimalusi loob, selgitavad tänases Äripäeva raadio äritehnoloogia saates Elisa äriarenduse osakonna juht Merli Üle ja idufirma GaGa Panda kaasasutaja Helen Kokk.

GaGa Panda on äriideede konkursilt Ajujaht tuule tiibadesse saanud ettevõte, mille tooteks on virtuaalne assistent ehk ringiveerev nutikõlar. Mida assistent võimaldab, kus seda toodetakse ja millal müüma hakatakse, kuula Äripäeva raadiost.

Äritehnoloogia saade on Äripäeva raadio eetris kell 13, järelkuulatav on see siit

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052