Autor: ITuudised.ee • 22. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna tuleb täisautomaatne hotell

Cityboxi hotelli sisseregistreerumine toimub automaatselt.
Foto: Citybox
Hillar Tederi Porto Franco OÜ allkirjastas lepingu Norra hotellioperaatoriga Citybox Tallinna täisautomaatse hotelli rajamiseks. Citybox on kesklinnades asuvate ja täisautomaatset teenust pakkuvate hotellide kett. Cityboxi Tallinna hotell valmib järgmise aasta juuniks.

"Tallinn on ühtaegu pika ajalooga linn, aga samas ka väga tulevikule orienteeritud linn. Ma olen kindel, et Citybox sobib Tallinna ideaalselt," ütles Cityboxi asutaja Martin Smith-Sivertsen.

Ettevõtte tegevjuhi Eivind Hjulstadi sõnul on neil hea meel avada Cityboxi esimene hotell väljaspool Norrat just Tallinnas. "Meil on suur usk Cityboxi kontseptsiooni ja arvame, et moodne ja uus mõistliku hinnaga hotell sobib hästi Porto Franco profiiliga," lisas Hjulstad.

Porto Franco OÜ juhi Rauno Tederi sõnul sobib Cityboxi kontseptsioon nende visiooniga. "Cityboxi hotellid on väga populaarsed, näiteks on TripAdvisoris valitud Citybox mitu aastat järjest reisijate lemmikuks. Sellises turunišis on Citybox esimene hotell Tallinnas," sõnas Teder.

Cityboxi Tallinna hotelli tuleb 270 ühe- kuni neljakohalist tuba. Sihtgrupp on linnapuhkust veetvad turistid ja ärireisijad.

Esimene Citybox hotell avati Norra suuruselt teises linnas Bergenis aastal 2006. Oslo Citybox tehti lahti 2013. aastal. Mõlemad on turu keskmisest kõrgema, üle 80% ulatuva täituvusega.

Lähiaastail on Cityboxil plaanis laieneda Taani, Soome ja lisaks Eestile ka teistesse Balti riikidesse. Cityboxi laienemist Euroopas nõustab Colliers International.

Cityboxi mullune käive oli 8,36 miljonit eurot, ettevõte annab tööd 60 inimesele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755