Autor: Indrek Kald • 20. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Primend 4. korda Microsofti aasta partner

Tõnis Tikerpäe mullu Primendi nimel Microsoft Country Partner of the Year 2017 auhinda vastu võtmas.
Foto: Primend
Microsoft valis neljandat korda järjest aasta partneriks Eesti esimese täielikult pilveteenustele keskendunud ettevõtte Primend.

Primendi autasustati ühena Microsofti maailma tipp-partnereist. Auhind tunnustab partnereid, kes on möödunud aasta jooksul arendanud ja ellu viinud erakordseid Microsofti-põhiseid lahendusi.

Auhindu jagati mitmes kategoorias, võitjad valiti enam kui 2600 kandidaadi seast 115 riigist.

"Primend osutab tervet portfelli töökorraldust tõhustavaid teenuseid, alatest ettevõtte siseinfo haldamisest kuni ärianalüüsi ja andmekaitseni. Tänu Microsofti suurepärastele Office 365 ja Azure tehnoloogiatele saame pakkuda teenuseid, mis on mugavad kasutada, töökindlad ja turvalised," ütles Primendi juht Toomas Mõttus.

"Meil on au tunnustada Primendit Eesti aasta partnerina," lisas Microsofti esindaja Gavriella Schuster. "Primend on end tipp-partnerina tõestanud, mis näitab meie Microsofti partnerkogukonnas märkimisväärset asjatundlikkust, innovaatilisust, pakkudes ümberkujundavaid lahendusi," sõnas ta.

Primend on Eesti esimene täielikult pilveteenustele keskendunud ettevõte. Primendi eesmärgiks on aidata ettevõtetel infotehnoloogia abil saavutada ärieesmärke, muutes organisatsioonid kiiremaks, efektiivsemaks ja produktiivsemaks.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755