Autor: Aali Lilleorg • 20. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lõppes suvine soodusmüük konverentsidele

ITuudised.ee korraldamisel sügisel toimuvatele sündmustele Infoturbe konverents 2018 ja IKT Aastakonverents 2018 suvise soodushinnaga registreerumine lõppeb 21. augustil.

Äripäeva teemaveebi ITuudised.ee korraldamisel on toimumas 26. septembril Infoturbe konverents 2018 ja 19. oktoobril IKT Aastakonverents 2018, millele suvise soodushinnaga registeerumine saab läbi 21. augustil. 

26. septembril Tallink Conference & Spa Hotel konverentsikeskuses toimuv Infoturbe konverents 2018 on sel aastal pealkirjaga ”Maksa raha!”, mis on ettevaatusele kutsuv hoiatus juhuks, kui infoturbega ei ole kõik korras ja häkkeritel on võimalik küsida lunaraha või siis andmetega ei ole korrektselt käitutud ja tulenevalt andmekaitse üldmääruse nõuetest on võimalik saada suur trahvinõue.

Konverents annab ettevõtjatele, juhtidele ja infoturbe valdkonnaga seotud inimestele vastused küsimustele, kuidas juhtida infoturbes edukalt riske ja oskuslikult ärikriitilise infoga ringi käia. 

Konverentsi moderaator on Zone.ee infoturbe evengelist Peeter Marvet. Esinemas on küberturbe ekspert Kieren Nicolas Lovell, Cybernetica IS audiitor Mari Seeba, Security Software'i infoturbe analüütik Ats Onemar, Võrguvarast Tauno Telvik, SpectX asutaja ja tegevjuht Renee Trisberg jt.

Konverentsi osalemistasu on 299 eurot (km-ga 358,80 eurot). Soodushind kuni 21.08 on 199 eurot (km-ga 228,80 eurot). Rohkem infot konverentsi kohta ja registreerumine on veebilehel www.ituudised.ee/infoturbekonverents2018

19. oktoobril toimub Tallinna Loomaia keskonnahariduskeskuses IKT valdkonna majanduskonverents IKT Aastakonverents 2018 "Digipööre", kus tunnustakse Äripäeva IT ja telekomi valdkonna TOPi võitjaid, räägitakse visioonist ja arenguvõimalustest ning arutletakse erinevate ettevõtjatega võimalusi sektori kasvuks.

Ettekannetega esinevad ja erinevates arutlusringides saavad sõna IT ja telekomi valdkonna TOPi võitjad, ITLi president Ivo Suursoo, Eesti erakondade IT valdkonna võtmeisikud, visionäär ja ettevõtja Taavi Kotka, Microsofti digitaalse transformatsiooni nõunik Rafal Rumian (Poola), SAP asepresident ja innovatsiooni evangelist Timo Elliott (Prantsusmaa), Your Impact Ltd asutaja ja tegevjuht Sue Gilkes (UK), HANZA Mechanics Tartu ja Narva tehaste juht Emöke Sogenbits, Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimees Jaanus Vihand, Circle K Eesti peadirektor Kai Realo ja kommunikatsiooniekspert Raul Rebane.

TOPi võitjate vestlusringi juhib Äripäeva peadirektor Igor Rõtov.

Konverentsipäeva õhtul toimub Eesti IT-rahva legendaarne rokipidu RockIT!

Konverentsi osalemistasu on 349 eurot (km-ga 418,80 eurot). Soodushind kuni 21.08 on 229 eurot (km-ga 274,80 eurot). Rohkem infot konverentsi kohta ja registreerumine on veebilehel http://www.ituudised.ee/ikt2018

Septembris toimuvad veebiseminarid

Septembris on lisaks toimumas kaks veebiseminari, mis võimaldavad paari tunni jooksul olulised teemad endale eksperdi abiga selgeks teha ja seda oma töökohal lahkumata. 

12. septembril kell 10:00-12:12 toimub veebiseminar "Kuidas värvata välistööjõudu IKT-sektorisse?", kus Politsei- ja Piirivalveameti  arendusosakonna identiteedi ja staatuste büroo nõunik-ekspert Liis Valk räägib lähemalt ja vastab küsimustele millega peab arvestama välismaalaste tööle võtmisel. Info ja registreerimine SIIN

17. septembril kell 14:00 - 15:30 toimub veebiseminar "IT-ettevõtte omandamine - millele tähelepanu pöörata?", kus advokaadibüroo COBALT tehingute nõustamise valdkonna advokaat Ott Aava räägib lähemalt IT-ettevõtte omandamise eripäradest. Info ja registreerimine SIIN

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052